Neem contact met ons op

Contact

OPS-Plastics B.V.
Back-upstraat 20
1033 NX Amsterdam

Tel. +31 (0) 20 – 6340625
Fax. +31 (0) 20 – 6323098

ops

Uw naam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Aanlever specificaties voor frees en laser opdrachten.

Onderstaand treft u specificaties t.b.v. de juiste aanlevering van bestanden. Deze zijn noodzakelijk voor een correcte verwerking van uw bestelling of aanvraag.

Naast het werkbestand vragen wij u ook om altijd een PDF bestand te sturen zodat wij uw aanvraag nog sneller kunnen offreren. Bij het niet tijdig of onjuist aanleveren van de bestanden kan dit van invloed zijn op de levertijd.

Bij alle correspondentie uw bedrijfsgegevens, het materiaal, formaat, dikte, aantal en eventueel kleur-nummers van het materiaal vermelden.

Voor graveren, frezen, lasersnijden of -markeren altijd vectorbestanden aanleveren. EPS, AI, DXF of DWG zijn de gewenste extensies. PDF is in principe ook mogelijk alleen let er wel op dat hier goed bruikbare vectorcontouren in staan!

Voor het snijden en graveren van meerdere artikelen graag zoveel mogelijk panelen of plaatjes in één bestand (pagina) aanleveren.

Kleine tekst opgemaakt in Autocad welke gegraveerd dient te worden graag zetten met een single line lettertype (RomanS of ISOCP).

Het bestand altijd schaal 1 op 1 aanleveren, met daarin alleen de contouren welke wij nodig hebben.

Voor een reeks gegraveerde type plaatjes graag de tekst aanleveren in een Excel bestand. Plaatjes per rij en de regels verdeeld in kolommen.

Drukwerk dient op stand met referentiepunten aangeleverd te worden. Voor strakke teksten en lijnen is het altijd beter om vector-bestanden aan te leveren.

Om kleuren zo exact mogelijk naar wens te maken graag PMS (solid coated) kleuren in de opmaak gebruiken.

Let wel, een EPS of AI-bestand graag opslaan voor Windows en de tekst graag omzetten naar contouren.

De resolutie van een pixel-bestand moet minimaal 300 dpi zijn. Gewenste extensies zijn JPG of TIF, het liefst zonder compressie.

In het kort:

Gewenste extensies zijn EPS, AI, PDF, DXF of DWG.

• Altijd een PDF bestand meesturen.

• Bestand 1 op 1 aanleveren.

• Alleen het geen gemaakt moet worden in gesloten contouren aanleveren.

Tip: geef in de benaming van het bestand het juiste formaat aan, zo kunnen wij voor u meteen nagaan of het bestand ook 1 op 1 is aangeleverd.

 

Indien u nog vragen heeft vernemen wij deze graag.


ops