Het beste etalagemateriaal in regio Amsterdam

Home » Etalagemateriaal Amsterdam
Maatwerk
Duurzame kunststofproducten
Hoge kwaliteit in lasersnijden

Uw etalagemateriaal moet ervoor zorgen dat uw winkel opvalt in het straatbeeld in regio van Amsterdam. Voor u vervaardigen wij etalagemateriaal dat u een streepje voor geeft op de concurrentie. Vanuit onze werkplaats in Zaandam gaan we voor uw aan de slag. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met etalagemateriaal van ons bedrijf bent u de ondernemer die klanten die een dagje shoppen in de buurt van Amsterdam over de streep trekt.

Gevelpresentatie Cartier kunststof

Eindeloze mogelijkheden voor uw etalagemateriaal nabij Amsterdam

Als u geïnteresseerd bent in etalagemateriaal voor uw winkel in de buurt van Amsterdam is dat op verschillende manieren voor u te bewerkstelligen. Wilt u bijvoorbeeld uw producten tentoonstellen door middel van een plexiglas kap of een mooie showcase? Dan vervaardigen wij voor u een stijlvol product dat ook de perfecte bescherming biedt. Daarnaast passen wij onze bewerking aan zodat deze het beste aansluit bij de vorm en kenmerken van uw producten. Ons bedrijf uit Zaandam staat namelijk voor kunststof maatwerk! Kijkt u eens naar een aantal voorbeeld van onze kunststofbewerking.

Laat uw winkel opvallen

Met het etalagemateriaal van OPS wordt u een van de uitblinkers tussen de winkels in de buurt van Amsterdam. Door gebruik te maken van de ervaring die wij tijdens onze projecten hebben opgedaan, brengen wij uw winkelvisie tot leven. Hiernaast kunt u ook voor kunststof halffabricaten bij ons terecht. Vraag uw offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar 020-6340625 of te e-mailen naar info@ops-plastics.nl.

Neem een kijkje bij onze andere projecten: