Kunststof sukkel

Home » Kunststof SUKKEL
Maatwerk
Duurzame kunststofproducten
Hoge kwaliteit in lasersnijden

Als u een product onder de aandacht wil brengen met hulp van kunststof, dan is een sokkel een goede optie voor u. De sokkel zet uw producten namelijk in het zicht van uw klanten. Een goede kunststof sokkel laat uw klanten zien hoe interessant uw producten zijn. Al sinds mensenheugenis worden sokkels gebruikt als een ideale manier voor presentatie. Tegenwoordig gebruikt OPS de modernste technieken om voor u kunststof te bewerken tot een sokkel die past bij uw onderneming.

display op sokkel ropro

Een goede kunststof sokkel als perfecte ondersteuning

Kunststof sokkels zijn niet alleen een goede manier om aandacht te trekken voor uw koopwaar, maar zorgen ook voor betrouwbare ondersteuning. Op deze manier kunt u de grotere producten uit uw assortiment duidelijk presenteren aan uw klanten. Als specialist in kunststofbewerking vervaardigen wij voor u een sokkel van uiterst stevig materiaal zoals plexiglas. Vanuit onze werkplaats in Zaandam gaan wij aan de slag om de perfecte maatwerk sokkel te realiseren. Ziet u hem al staan bij uw winkeldisplay?

Vraag een offerte aan voor uw sokkel

Vraag een offerte aan bij ons bedrijf in Zaandam als u op zoek bent naar een kunststof sokkel! Verder bieden wij nog veel meer dan sokkels, zoals acrylaat displays en zijn wij een betrouwbare leverancier van plexiglas. Ook kunt u bij ons een kijkje nemen in ons aanbod met halffabricaten. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 020-6340625 of een e-mail te sturen naar info@ops-plastics.nl.

Neem een kijkje bij onze andere projecten: