Een kunststoffen display uit regio Amsterdam

Home » Kunststoffen display Amsterdam
Maatwerk
Duurzame kunststofproducten
Hoge kwaliteit in lasersnijden

Zoekt u naar een mooie kunststoffen display voor uw winkel in regio Amsterdam? Dan is ons bedrijf uit Zaandam voor u een uitstekende keuze. Op basis van uw instructies ontwikkelen wij een kunststoffen display die de klantervaring van uw winkel in Amsterdam of omgeving naar een hoger niveau tilt. Voor ons is er niets mooier dan u bijstaan bij de ontwikkeling van uw kunststof eindproduct. Ook helpen wij graag bij de aankoop van kunststof halffabricaten.

Winkeldisplay kunststof

Wij maken voor u dé kunststoffen display in regio Amsterdam

Vanuit onze werkplaats in Zaandam is het mogelijk eindeloos veel soorten kunststofbewerking voor u te vervaardigen. Als uw fantasie het kan bedenken maken wij het voor u. Wanneer u een kunststoffen display door ons laat vervaardigen, gaan onze vakmensen aan de slag om u het beste kunststof maatwerk in regio Amsterdam te leveren. Gebruik bijvoorbeeld gekleurd acrylaat voor een ontwerp dat past bij uw winkel. In onze werkplaats behandelen wij de materialen op verschillende manieren waarbij u wensen altijd ons uitgangspunt zijn. Het resultaat is dan bijvoorbeeld een prachtige kunststoffen vitrinekap of een andere display op maat.

Laat uw ideeën tot bloei komen

Als u op zoek bent naar een kunststoffen display voor uw winkel in regio Amsterdam bent u bij OPS aan het juiste adres. Wat uw gewenste eindproduct ook is; wij ontwikkelen het graag voor u. Vraag een offerte aan! U kunt ons telefonisch bereiken via 020-6340625 of door een e-mail te sturen naar info@ops-plastics.nl.

Neem een kijkje bij onze andere projecten: