Kunststoffen vitrinekap

Home » Kunststoffen vitrinekap
Maatwerk
Duurzame kunststofproducten
Hoge kwaliteit in lasersnijden

Bij OPS kunt u terecht voor een kunststoffen vitrinekap van hoge kwaliteit. Wilt u uw producten laten zien en ze tegelijkertijd ook beschermen tegen schade of zelfs diefstal? Dan biedt een goede vitrinekast uitkomst. Vanuit onze werkplaats in Zaandam maken wij de kunststoffen vitrinekap met het beste materiaal en vakmanschap. Zo zijn uw producten altijd veilig en van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Balidisplay

Veiligheid en vakmanschap voor uw kunststoffen vitrinekap

OPS is specialist in kunststofbewerking in regio Noord-Holland. Met onze ruime ervaring in de kunststofbewerking weten wij precies welke technieken we moeten toepassen voor uw kunststoffen vitrinekap. Kunststof maatwerk zit ons namelijk in het bloed. Als veiligheid voor u belangrijk is, maken wij voor u bijvoorbeeld een plexiglas kap. Plexiglas is supersterk en laat zelfs meer licht door dan regulier glas. Als u plexiglas laat bewerken tot een vitrinekap, worden uw producten niet alleen beveiligd maar ook op de mooiste manier gepresenteerd. Daarnaast behandelen we het materiaal geheel naar uw wens.

Vraag een offerte voor een vitrinekap aan

Ons kunststof aanbod is divers waardoor wij voor uw wensen altijd het juiste product hebben. Bij ons in Zaandam bestelt u eenvoudig de kunststoffen vitrinekap die aan al uw eisen voldoet. Daarnaast rekent u op onze handelsonderneming voor halffabricaten. Vraag uw offerte aan! Ook kunt u ons bellen via 020-6340625 of door een e-mail te sturen naar info@ops-plastics.nl.

Neem een kijkje bij onze andere projecten: