Plexiglas voor regio Amsterdam

Home » Plexiglas voor regio Amsterdam
Maatwerk
Duurzame kunststofproducten
Hoge kwaliteit in lasersnijden

Plexiglas is een uitstekende keuze voor ondernemers in regio Amsterdam die zoeken naar kunststofproducten van hoge kwaliteit. Als specialist op het gebied van kunststof zijn wij ook leverancier van plexiglas. Plexiglas is ook bekend onder de naam acrylaat en is een van de meeste betrouwbare kunststofmaterialen die er zijn. Plexiglas is ontzettend sterk en biedt als extra voordeel een grote mate van helderheid aan. Dit garandeert een stijlvol en degelijk eindproduct. Als leverancier van plexiglas weten wij dat het materiaal goede optie is voor iedere ondernemer in regio Amsterdam.

Kunststof bewerking PMMA

De opties van plexiglas voor uw onderneming in regio Amsterdam

Als leverancier van plexiglas voor de omgeving van Amsterdam beschikt OPS ook over de kennis om het materiaal te bewerken naar uw wensen. Wij gebruiken uw input om maatwerk te leveren voor bijvoorbeeld uw winkeldisplay. In Zaandam gaan wij aan de slag om uw plexiglas te buigen, frezen, zagen, polijsten of lijmen. Wij combineren jaren ervaring op het gebied van kunststof met de modernste technieken. Zo weten wij precies wat het plexiglasproject voor uw onderneming nodig heeft. Daarom zijn wij de leverancier van plexiglas in regio Amsterdam die u zoekt!

Vraag een offerte aan en bestel uw plexiglas

Ons bedrijf is werkt met betrouwbaar plexiglas. Door onze passie voor kunststofbewerking zijn wij vanuit Zaandam de juiste leverancier van uw plexiglas. Wij vervaardigen het gewenste product volledig op basis van uw visie. Ook kunt u bij ons terecht in onze groothandel waar u een divers aanbod aan halffabricaten vindt. Neem ook eens kijkje tussen de projecten die wij hebben volbracht voor een impressie. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook direct bellen via 020-6340625 of door te e-mailen naar info@ops-plastics.nl.

Neem een kijkje bij onze andere projecten: