Plexiglas bewerken

Home » Plexiglas bewerken
Maatwerk
Duurzame kunststofproducten
Hoge kwaliteit in lasersnijden

Bij OPS zijn wij trots op de manier waarop onze vakmensen plexiglas bewerken. Plexiglas – dat u wellicht ook kent onder de naam acrylaat – is een veelzijdig inzetbaar en betrouwbaar materiaal. Als de juiste vakmensen de bewerking van plexiglas verzorgen, is het eindproduct altijd betrouwbaar en stijlvol. Als de juiste kennis op het gebied van plexiglas is toegepast tijdens de bewerking is het materiaal op eindeloos veel manieren inzetbaar. Met de hulp van onze jarenlange ervaring kunt u op ons bedrijf uit Zaandam rekenen wanneer u plexiglas wil bewerken.

Kunststof bewerking PMMA

Wij kunnen plexiglas voor u bewerken

Ons bedrijf vindt het belangrijk voor u maatwerk te leveren. Als u geïnteresseerd bent in een product van plexiglas, luisteren wij eerst naar uw wensen voordat we beginnen met bewerken. Afhankelijk van de opdracht is het mogelijk het plexiglas op alle denkbare manieren te behandelen. Dat geeft heel mooie resultaten, bijvoorbeeld in de vorm van een kunststoffen display of een vitrine op maat. Als wij in onze werkplaats plexiglas bewerken, dan kunnen we voor u alle kanten op. De bewerking van plexiglas waar u blij mee bent, is voor ons het ultieme doel. Een goed voorbeeld van de bewerking van plexiglas is te zien in het vakmanschap van onze acrylaat kappen.

Vraag bij ons uw offerte aan voor de bewerking van plexiglas

Ieder dag werken we bij OPS met passie aan de projecten van onze klanten. Dat is te zien in de manier waarop wij plexiglas bewerken. Op onze locatie in Zaandam bent u niet alleen op het juiste adres voor kunststofbewerking maar u vindt er ook onze groothandel. In de groothandel bieden wij u een divers aanbod aan halffabricaten aan. Vraag bij ons een offerte aan voor plexiglas dat wij voor u kunnen bewerken! U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Ook kunt ons direct bereiken door te bellen naar 020-6340625 of door te e-mailen naar info@ops-plastics.nl.

Neem een kijkje bij onze andere projecten: