Plexiglas kap

Home » Plexiglas kap
Maatwerk
Duurzame kunststofproducten
Hoge kwaliteit in lasersnijden

De aanschaf van een plexiglas kap is een uitstekende keuze voor ondernemers die hun koopwaar willen laten zien, zonder zich zorgen te maken dat hun producten beschadigen. Als een plexiglas kap goed is bewerkt, sluit het uw producten hermetisch af. Dat is goede manier om uw koopwaar of kostbaarheden in perfecte staat te houden. In onze werkplaats in Zaandam wordt het plexiglas door vakmensen in verstek gelijmd. Gecombineerd met de goede kwaliteit van ons plexiglas, is het resultaat een ondoordringbaar design.

Kap met sokkel Superlarge

Plexiglas maakt uw kap perfect voor productbescherming

Wanneer u als ondernemer producten zonder risico wil tentoonstellen, biedt een plexiglas kap uitkomst. Ons bedrijf uit Zaandam vervaardigt maatwerk kappen voor onder andere musea, beurzen en voor de bescherming van uw persoonlijke kostbaarheden. Wij verzorgen voor u maatwerk, zodat de kap optimaal aansluit op uw wensen. Ook is het mogelijk om de kleur van het acrylaat van uw plexiglas aan te passen, zodat het perfect past bij de stijl van uw onderneming. Wij zijn niet voor niets specialist in kunststofbewerking. Hierdoor beschikken wij over de kennis om uw plexiglas kap te vervaardigen.

Vraag bij ons uw offerte aan voor een kap

Voor de perfecte bescherming uw waardevolle producten kunt u terecht bij OPS. Wij zorgen ervoor dat uw producten veilig zijn. Wist u overigens dat plexiglas kan worden toegepast in nog veel meer interessante producten, zoals kunststof signing reclame? Vraag bij ons een offerte aan! U kunt ook eens zoeken tussen onze halffabricaten. Voor verdere informatie kunt u bellen naar 020-6340625 of e-mailen naar info@ops-plastics.nl.

Neem een kijkje bij onze andere projecten: