Plexiglas vitrine op maat

Home » Plexiglas vitrine op maat
Maatwerk
Duurzame kunststofproducten
Hoge kwaliteit in lasersnijden

Als u kiest voor een plexiglas vitrine op maat, moet deze natuurlijk een mooie uitstraling hebben. Uw vitrine hoort namelijk de aandacht van uw klanten trekken. Dat lukt het beste als uw vitrine een ontwerp heeft dat perfect aansluit op uw wensen. Ons bedrijf uit Zaandam ontwikkelt uw vitrine op basis van de wensen die u heeft. Geholpen door onze duurzame manier van werken ontwikkelt OPS voor u het perfecte eindproduct voor uw winkel.

Vitrinekap gassan diamanten

Het mooiste materiaal voor uw plexiglas vitrine op maat

Als ervaren kunststofbewerker maken wij voor u een plexiglas vitrine op maat. Afhankelijk van wat het beste past bij uw wensen, kunt u kiezen voor helder plexiglas. Het is ook mogelijk om te kiezen uit verschillende kleuren. Plexiglas kan namelijk worden gekleurd. Dit maakt het mogelijk om de vitrine goed aan te laten sluiten op uw huisstijl. Zo transformeren wij plexiglas tot het perfecte eindproduct, omdat wij voor onze klanten altijd maatwerk leveren.

Vraag een offerte aan voor uw vitrine

Als u op zoek bent naar een plexiglas vitrine op maat met uitstraling, vraag dan een offerte aan bij ons bedrijf uit Zaandam! Daarbij moet een mooie vitrine natuurlijk ook gevuld worden. Daarvoor kunt u een van onze showcases of een mooie acrylaat kap aanschaffenOok bieden wij u een groot aanbod aan kunststof halffabricaten aan. Voor meer informatie over ons of uw project kunt contact opnemen door te bellen naar 020-6340625 of te mailen naar info@ops-plastics.nl.

Neem een kijkje bij onze andere projecten: