Showcase kopen

Home » Showcase kopen
Maatwerk
Duurzame kunststofproducten
Hoge kwaliteit in lasersnijden

Een showcase kunt u kopen bij onze kunststofgroothandel uit Zaandam. U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid aantal materialen voor de vervaardiging van uw showcase, zoals acrylaat van hoge kwaliteit. Bij OPS beschikken onze vakmensen over veel ervaring en beheersen ze de modernste technieken op het gebied van kunststofbewerking. Op deze manier vervaardigen wij iedere showcase die u kunt bedenken.

Pop up store

Bij ons kunt u de beste showcase kopen in regio Noord-Holland

Als u besluit een showcase te kopen, kunt u kiezen tussen verschillende ontwerp- en procesopties. Een showcase van acrylaat bestaat bijvoorbeeld uit licht en sterk materiaal. Wilt u graag een showcase kopen die past bij de huisstijl van uw onderneming? Dan is het mogelijk om het acrylaat te kleuren. Op deze manier kunt u een deel van uw bedrijfsidentiteit laten zien aan uw klanten terwijl u producten tentoonstelt. Als specialist in de kunststofbewerking ontwikkelen wij de gewenste showcase voor u. Wilt u alvast een impressie van wat wij met kunststof kunnen doen? Bekijk dan alvast onze acrylaat kappen of onze acrylaat displays.

Vraag een offerte aan voor uw kunststof showcase

Ons bedrijf uit Zaandam maakt voor u de showcase waar u naar zoekt. Kies voor kunststofmaatwerk op basis van de modernste technieken. Bekijk ook eens de mogelijkheden op het gebied van kunststof etalagemateriaal uw onderneming of neem een kijkje in ons aanbod van kunststof halffabricaten. Voor meer informatie zijn wij beschikbaar via 020-6340625. of per e-mail naar  info@ops-plastics.nl.

Neem een kijkje bij onze andere projecten: